Loading...

  • Blazer van een orkest
  • Close-up van een saxofonist
  • Bassist van een band op het podium
  • Close-up van strijkers van een orkest

PvFM Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de PvFM nieuwsbrief.

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )

Selecteer op welke manier het Platform voor Freelance Musici contact met u mag opnemen:

U kunt zich ten allen tijde uitschrijven door op de link in de footer van onze emails te klikken. Voor meer informatie over ons privacy beleid bezoekt u onze website.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketing platform. Door hieronder te klikken op Inschrijven gaat u ermee akkoord dat uw informatie nar Mailchimp wordt verstuurd om verwerkt te worden. Lees meer over het privacy proces van Mailchimp.

PvFM

Het PvFM

Het Platform voor Freelance Musici (PvFM) stelt zich ten doel om betere arbeidsomstandigheden en tarieven voor musici te bedingen, de onderlinge solidariteit tussen vakgenoten te vergroten en een groter draagvlak in de maatschappij voor de cultuursector te creëren.

Met deze drie pijlers willen we een kwalitatief hoogstaande en professionele beroepspraktijk waarborgen voor de toekomst. Ook organiseren we (online) bijeenkomsten waar freelance musici, en alles waar zij mee te maken hebben, centraal staan.

Het Platform voor Freelance Musici communiceert heel direct met haar achterban via hun besloten Facebook-groep. Meer dan 3000 freelancers en zzp'ers hebben zich daar inmiddels bij aangesloten. Daarnaast heeft het PvFM verschillende werkgroepen, zoals koorzangers en orkestremplaçanten, om specifieke situaties met elkaar te kunnen bespreken.

Het PvFM, opgericht in mei 2018 door Caroline Cartens en Dorine Schoon, heeft de freelance musici op de kaart weten te zetten. Het PvFM verschijnt regelmatig in diverse media en zit aan tafel met vakbonden, belangenverenigingen, politici en ministeries.
Steeds meer professionals weten de weg naar het Platform te vinden en we worden geregeld gevraagd voor advies en input.

Spreker voor een microfoon
Close-up van een basgitarist

Supporter

Ondersteun ons!

€ 1,- / jaar

Je draagt het PvFM een warm hart toe maar moet op de kleintjes letten.

We kennen het allemaal wel. De culturele sector kan een financiele uitdaging bieden.

Om je toch de kans te bieden het PvFM te steunen beiden we de mogelijkheid om 1-euro-lid te worden*.

Hiermee sluit je je aan bij de massa die we nodig hebben om als voorvechter over het voetlicht te komen.

Wat krijg ik hiervoor?
  • Goed karma
  • Toegang tot het algemene forum
  • Leden-nieuwsbrief

*hiermee word je lid van de informele vereniging

PvFM'er

Word lid!

€ 120,- / jaar

Word lid van het PvFM en krijg toegang tot alle informatie, ondersteuning en hulpbronnen die het platform biedt.

Denk hierbij aan:

  • Volledig toegang tot de fora
  • Voorbeeld contracten en brieven
  • Persoonlijk advies en contact
  • Gratis toegang tot events, workshops en seminars
  • Toegang tot de ledenvergadering
  • Bepaal mede de richting van het PvFM

Vriend

Word donateur!

€ ?,-*

Je bent geen freelance musicus maar ziet wel het belang van een gezonde cultuursector.

Word dan donateur. Met jouw financiële steun help jij bij:

  • De realisatie van workshops, events en seminars
  • Het voeren van een effectieve lobby
  • De slagkracht van het PvFM vergroten

*u bepaald zelf de hoogte van het te doneren bedrag

Wat is een PvFM'er?

Een PvFM'er, dat ben jij. We doen het samen!

Sinds de oprichting van het PvFM wordt er niet meer OVER, maar MET freelance musici gesproken. In onze strijd voor betere arbeidsvoorwaarden zetten we samen de schouders eronder.

Het PvFM heeft een actieve groep aangesloten freelance musici (PvFM'ers) die elkaar helpt, inspireert en ondersteunt. Deze mensen zorgen ervoor dat de situatie voor alle freelance musici verbetert en zetten zich in voor een toekomstbestendige muziekpraktijk in Nederland. Want zonder freelance musici, geen muziek!

Als PvFM kunnen we een hoop doen, maar we bestaan bij de gratie van de aangesloten freelance musici.

Jouw steun en input zijn van groot belang!

Stapel van PvFM logo op papier

Het laatste nieuws

Update lobby en corona 18-05-22

Hier lees je over onze lobby in samenwerking met De Creatieve Coalitie. Elke twee weken verschijnt er een update over onze activiteiten in politiek Den Haag, hoe het staat met de corona-maatregelen en wat er nog meer speelt op de arbeidsmarkt voor freelancers en zzp'ers in de culturele en creatieve sector.

Lees verder
  • PvFM

Laatste nieuws

Update lobby en corona april '22

Categorie: nieuws

Hier lees je over onze lobby in samenwerking met De Creatieve Coalitie. Elke twee weken verschijnt er een update over onze activiteiten in politiek Den Haag, hoe het staat met de corona-maatregelen en wat er nog meer speelt op de arbeidsmarkt voor freelancers en zzp'ers in de culturele en creatieve sector.

Lees meer...

Uitgelicht

Update lobby en corona 18-05-22

Categorie: nieuws

Hier lees je over onze lobby in samenwerking met De Creatieve Coalitie. Elke twee weken verschijnt er een update over onze activiteiten in politiek Den Haag, hoe het staat met de corona-maatregelen en wat er nog meer speelt op de arbeidsmarkt voor freelancers en zzp'ers in de culturele en creatieve sector.

Lees meer...

Top 5 FAQ

Wordt er iets van mij verwacht als ik me aansluit?

Hoe groter we zijn, hoe sterker we staan! Met jouw bijdrage maken we onze werkzaamheden mogelijk en kunnen we ons inzetten voor jou en je mede-PvFM’ers. Er zijn geen verplichtingen (behalve natuurlijk je contributie), maar we verwachten van onze achterban dat ze achter de doelstellingen van het PvFM staat en daarnaar handelt. 

Wat doet het PvFM met mijn geld?

Tot nu toe hebben de initiatiefnemers samen met tientallen aanjagers en sympathisanten onbezoldigd gewerkt voor het PvFM. Maar willen we groter worden en investeringen kunnen doen dan hebben we donateurs en freelance musici nodig die zich aansluiten. Met jouw bijdrage kunnen we het aanbod voor de PvFM'ers uitbreiden en verder ontwikkelen, bijeenkomsten organiseren en uiteraard onze lobby voortzetten!
Daarnaast is er geld nodig voor praktische zaken als online beheer en tools, organisatie- en bureaukosten, reiskosten, bankrekeningen, drukwerk en promotie en het lidmaatschap van koepels zoals de Creatieve Coalitie etc.
Iedereen die is aangesloten draagt bij, zodat wij ons kunnen blijven inzetten voor jou!

Waarom zou ik PvFM’er worden?

Omdat we samen sterker staan! De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat de grootte van de achterban van het PvFM indruk maakt. Niet alleen politiek gezien, maar ook bij vakbonden, werk- en opdrachtgevers en diverse media. In nog geen drie jaar heeft het PvFM nu al enorme impact!
Het lidmaatschap biedt je veel voordelen; je kunt gebruik maken van onze kennisbank en ons netwerk, we organiseren bijeenkomsten en interessante lezingen, je mag je vragen voorleggen aan het team van het PvFM en last but not least: je bent onderdeel van een geweldige groep freelance musici die elkaar helpt, inspireert en opkomt voor hun rechten en wensen!

Meer FAQ's

Privacy verklaring

WIE ZIJN WE

Ons website-adres is: https://pvfm.nl. Op dit moment is het Platform een stichting.

INGESLOTEN INHOUD VAN ANDERE WEBSITES

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

MET WIE WE JOUW DATA DELEN

We werken samen met Automattic die ons helpt met het in kaart brengen van bezoekersstatistieken en cookies om te zorgen dat deze website technisch goed functioneert. We gebruiken jouw data verder niet, we koppelen er ook geen gegevens eraan, we bewaren niet jouw naam of e-mailadres, je bezoek is feitelijk anoniem.

DERDE PARTIJEN

We gebruiken visuele middelen die onze boodschap verduidelijken en versterken, zoals logo’s en links naar bestaande websites en communities zoals Twitter, Facebook en YouTube en de publieke omroep. Op het werk van derden rust het auteursrecht waar we zorgvuldig mee willen omgaan. Kom je iets tegen dat verbeterd moet worden, dan horen we het graag. We dragen geen verantwoordelijkheid over het privacybeleid van andere websites.

VRAGEN?

Wij zijn een jonge organisatie die nog aan het groeien is, en aan het ontdekken in welke vorm we het beste kunnen en moeten werken. We vragen je begrip voor onduidelijkheden, misverstanden en onvolkomenheden die kunnen voortvloeien uit je bezoek aan deze website. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op, dat waarderen we zeer!

Het Platform voor Freelance Musici, gevestigd aan de Loet C. Barnstijnstraat 40, 1087 MH te Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

CONTACTGEGEVENS

https://pvfm.nl
Loet C. Barnstijnstraat 40
1087 MH Amsterdam
+3106 489 22 087
Merijn Dijkstra is de Functionaris Gegevensbescherming van Platform voor Freelance Musici. Hij is te bereiken via mail.

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Platform voor Freelance Musici verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Platform voor Freelance Musici verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
– lidmaatschap vakbond
– Beroepsstatus
– Soort werkzaamheden
– Nieuwsbrief ja/nee

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN

Platform voor Freelance Musici verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Platform voor Freelance Musici bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Personalia > 1 jaar > inventariseren grootte sector
Adres > 1 jaar > inventariseren grootte sector
Enzovoort > 1 jaar > inventariseren grootte sector

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Platform voor Freelance Musici verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Platform voor Freelance Musici blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

Platform voor Freelance Musici gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Platform voor Freelance Musici gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Google Analytics
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Platform voor Freelance Musici en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar support.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Platform voor Freelance Musici wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN

Platform voor Freelance Musici neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via support


Cookie verklaring

Cookie verklaring voor het Platform voor Freelance Musici

Dit is de Cookie verklaring voor het Platform voor Freelance Musici, toegankelijk via https://pvfm.nl

Wat zijn Cookies

Zoals gebruikelijk bij de meeste websites gebruikt deze site cookies. Dit zijn kleine bestanden die op uw computer wordt geplaatsts om de functionaliteit van de site te verbeteren. Deze pagina beschrijft wat voor informatie verzameld wordt, hoe het wordt gebruikt en waarom.

Hoe we cookies gebruiken

Wij gebruiken cookies voor verscheidene redenen zoals hieronder beschreven. Helaas is er er geen algemene methode om cookies uit te schakelen zonder de functionaliteit van deze site te beperken. Het is aan te raden cookies niet uit te schakelen als u niet zeker bent of u ze nodig hebt.

Cookies uitschakelen

U kunt cookies in uw browser uitschakelen door naar de voorkeuren te gaan (bekijk uw browser support voor meer informatie). Wees ervan bewust dat het uitschakelen van cookies een effect kan hebben op de functionaliteit van deze en andere sites die u bezoekt. Het uitschakelen van cookies zal gebruikelijk bepaalde functionaliteit en features van deze site uitschakelen.

De cookies die wij gebruiken

Account gerelateerde cookies

Als u via het lidmaatschapformulier zich aanmeld voor het platform dan worden cookies gebruikt voor het inschrijvingsproces en algemene administratie. Ditzelfde geldt voor het contact formulier.

Email nieuwsbrief gerelateerde cookies

Deze site biedt de mogelijkheid tot inschrijven voor een nieuwsbrief. Cookies zullen worden gebruikt om te onthouden of u zich al heeft geregistreerd of dat bepaalde notificaties worden getoond die alleen gelden voor registratie.

Formulier gerelateerde cookies

Wanneer u uw data verstuurd vis het contact formulier of het lidmaatschap formulier zullen cookies worden gebruikt om uw gebruikers-data te onthouden.

Derde partij Cookies

In speciale gevallen gebruiken wij ook cookies van vertrouwde derde partijen.

Deze site gebruikt Google Analytics. Dit is één van de meest gebruikte en vertrouwde analytische systemen op het web die ons inzicht geven hoe u de site gebruikt en hoe de gebruikerservaringen kunnen verbeteren. Deze cookies volgens zaken als de duur van uw bezoek op de website en specifieke pagina’s.

Voor meer informatie over Google Analytics, bezoek de officiële Google Analytics site.

Wij gebruiken ook social media knoppen en links die het mogelijk maken een connectie te leggen met uw social media. Hieronder vallen de volgende social media sites:

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram

De cookies van deze sites worden voor de hele site gebruikt en worden gebruikt om uw profiel op hun websites te verbeteren of data die zij bewaren aan te vullen, zoals beschreven op hun respectieve verklaringen.

Meer informatie

Hopelijk heeft dit u enige duidelijkheid verschaft. Zoals eerder genoemd, als u niet zeker bent kunt u het beste cookies ingeschakeld laten.

Als u echter toch meer informatie wenst dan kunt u contact met ons opnemen via support.

Disclaimer

ALGEMEEN  

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de internetsite pvfm.nl van het Platform voor Freelance Musici te Amsterdam, Nederland. U wordt verzocht deze disclaimer zorgvuldig te lezen. Door deze internetsite te benaderen en op of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten en deze disclaimer prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

GEBRUIK VAN DE INTERNETSITE  

De op of via deze internetsite aangeboden informatie mag niet worden gebruikt in plaats van advies. Beslissingen op basis van deze informatie zijn voor uw eigen rekening en risico. Hoewel het Platform voor Freelance Musici tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt het Platform voor Freelance Musici expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is. Gebruik van deze internetsite dat het gebruik van andere internetgebruikers kan hinderen, het functioneren van deze internetsite in gevaar kan brengen en/of de op of via deze internetsite aangeboden informatie of onderliggende software kan aantasten, is niet toegestaan.

INFORMATIE VAN DERDEN, PRODUCTEN EN DIENSTEN  

Wanneer het Platform voor Freelance Musici hyperlinks naar internetsites van derden aanbiedt, betekent dit niet dat het Platform voor Freelance Musici de op of via deze internetsites aangeboden producten of diensten aanbeveelt. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor eigen risico. het Platform voor Freelance Musici aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke internetsites. De waarheidsgetrouwheid, juistheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en volledigheid van informatie op dergelijke internetsites is door het Platform voor Freelance Musici niet geverifieerd.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN  

Het Platform voor Freelance Musici (of de rechthebbende) behoudt alle rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie, waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo's. Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, verspreiden of vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Platform voor Freelance Musici of de voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze internetsite wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID  

Het Platform voor Freelance Musici aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van directe, indirecte, bijzondere, incidentele, immateriële of gevolgschade (met inbegrip van gederfde winst), ongeacht of het Platform voor Freelance Musici op de mogelijkheid van deze schade gewezen is, die op enigerlei wijze voortvloeit uit, maar niet beperkt hoeft te zijn tot (i) defecten, virussen of overige onvolkomenheden aan apparatuur en andere software in verband met de toegang tot of het gebruik van deze internetsite, (ii) informatie die op of via deze internetsite wordt aangeboden, (iii) het onderscheppen, wijzigen of oneigenlijk gebruik van informatie die aan het Platform voor Freelance Musici of u wordt gezonden, (iv) de werking of het niet-beschikbaar zijn van deze internetsite, (v) misbruik van deze internetsite, (vi) verlies van gegevens, (vii) het downloaden of gebruiken van software die via deze internetsite beschikbaar wordt gesteld of (viii) aanspraken van derden in verband met gebruik van deze internetsite. De uitsluiting van aansprakelijkheid strekt mede ten gunste van bestuurders, medewerkers van het Platform voor Freelance Musici en de aan het Platform voor Freelance Musici gelieerde rechtspersonen.

TOEPASSELIJK RECHT  

Op deze internetsite en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland. Indien anderstalige versies van de disclaimer discrepanties vertonen of tot interpretatieverschillen leiden, is de versie in de Nederlandse taal doorslaggevend.

WIJZIGINGEN  

het Platform voor Freelance Musici behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Algemene voorwaarden

Hier vind je onze algemene voorwaarden.





Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stichting Platform voor Freelance Musici is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Stichting Platform voor Freelance Musici.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Stichting Platform voor Freelance Musici te mogen claimen of te veronderstellen.

Stichting Platform voor Freelance Musici streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op https://pvfm.nl onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Stichting Platform voor Freelance Musici aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de algemene voorwaarden van https://pvfm.nl op deze pagina.

Heeft u hierover vragen? Stuur dan een mail.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.